DJ Мнения и Отзиви

Мнения и отзиви на клинети за DJ Стоян Стоянов
5/5
Ивета и Радослав
младоженци
Здравейте, ние сме Ивета и Радослав. Сключихме брак през 2015 година. Препоръча ни го приятелка с много високи изисквания. Доверихме и се на 100%. Не сме търсили друг диджей и директно се свързахме с него. Страшно доволни сме, защото ни разбра с една дума и бихме го препоръчали на всеки.
5/5
Бени и Дидо
младоженци
Здравейте, ние сме семейство Савови. Преди 17 години наш сватбен диджей беше DJ Стоян. Невероятен диджей! Нашето семейство все още се крепи. Така че, много е важно диджеят ви да е добър, за да имате здраво и силно семейство. Горещо Ви препоръчаме дидджей Стоян, за вашата сватба и Ви пожелаваме да си изкарате страхотно.
5/5
Невена и Велизар
младоженци
Здравейте на всички, ние сме Невена, Велизар и Надежда :) Запознахме се с DJ Стоян, чрез нашите сватбени агенти преди близо 2 години. Искам да кажа, че Стоян беше изключително внимателен и толкова добър, за да направим няколко срещи преди сватбата, за да може да ни опознае като хора, каква атмосвера струи около нас, нашите приятели какви са и какво горе-долу слушаме. В крайна сметка той беше главният виновник за настроението в цялото събитие. Беше великолепен и невероятен в цялото си представяне. Всичко беше по мед и масло. Хората се забавляваха изключително много, програмата беше много тежка, но въпреки всичко изкарахме един уникален купон. Няколко от нашите приятели, след сватбата ни казаха, че са си върнали надеждата в това, че сватбите могат да бъдат забавни и сме убедени, че това беше заради DJ Стоян. Нашите гости и приятели бяха от цял цвят и нещо много важно за нас беше да си направим онлайн уебсайт. DJ Стоян направи за нас абсолютно безплатно и ние сме толкова благодарни. Страхотен професионализъм. Уебсайта беше страхотен. Хората, когато го попълват ни казаха, че се чувтват страхотно, защото там беше нашата история на връзката и така още повече се чувстват част от това да бъдат на нашата сватба. Можем да ви го препоръчаме с три ръце. Страхотен професионалист с хубаво чувство за хумор и винаги ще ви влезе в положение.
5/5
Анита и Атанас, Надежда и Виктор
младоженци
Здравейте, ние сме Надежда и Виктор, семейство Гладченко и Анита и Атанас, семейство Дойчинови, Всички ние използвахме услугите на нашият диджей Стоян. Първи бяхме сем. Гладченко и го препоръчахме на сем. Дойчинови, на които станахме кумове, защото сме изключително доволни от неговият професионализъм и усет към гостите. DJ Стоян е голям професионалист и ще изпълни всички ваши желания и изисквания за сватбата Ви. Всички ние Ви го препоръчваме горещо. Искам да го поздравим с песента на Queen - We will rock you. За нас беше удоволствие да направим този клип! Поздрави!
5/5
Стефани и Атанас
рожден ден
Здравейте, ние сме сем. Стоянови и сватбата ни беше на 10 септември, която се състоя във Pasarel Lake Club. След няколко срещи разбрахме, че диджей Стоян е нашият човек и той ни бе диджеят. Спечели ни с това, че беше много спокоен на срещите и бе отворен за идеите ни, за това как да протече събитието ни. Бихме го препоръчали, защото отговори на всяко наше желание, пусна всяка наша песен и ми даде честта да пусна моята любима песен от пулта. Нашата сватбена песен беше - Bob Moses - "Love Brand New", а сега искаме да ни пусне - DEF LEPPARD - "Pour Some Sugar On Me"
5/5
Станислава и Славко
младоженци
С DJ Стоян сме съученици. Това беше негова мечта. Ходил съм с него да му помагам дори. Като стана време да се женим през 2005 година, се доверихме на него. Всичките ритуали, свързани със сватбата бяха супер, даже ни избра и първата песен. Сватбата продължи до рано сутринта. Беше невероятна. След това той беше водещ и на двете кръщенетата на децата ни, които също приключиха рано сутринта. Много от гостите, останали доволни искаха координатите му и винаги съм го препоръчал на който ме е попитал за диджей. До ден днешен винаги се обръщам за консултация към него за някоя песен или техника и му се доверявам. Когато имаме нужда за тържество, пак ще се обърнем към него, защото е много добър. DJ Стоян Стоянов е нашият диджей.
5/5
Верка и Димитър
младоженци
"Димитър Захариев, известен още като DJ Mitaka Power е действащ диджей, музикант, тонрежисьор и създател на няколко онлайн радио станции. 2 пъти национален диджей шампион в конкурс и 2 пъти жури..." Здравейте, ние сме Верка и Димитър Захариеви и сватбата ни я прави DJ Стоян. Решихме да му се доверим измежду всички приятели диджеи, за мен това е човека, с който се чуствам най-спокойно. Мислех си, че така ще стане и се случи на сватбата. Въобще не съм мислил какво и как ще следва, просто диджей Стоян контролираше нещата. Аз съм взискателен, да кажем на тема музика и за мен това е един от най-подготвените хора, от всички, които познавам. DJ Стоян дава голяма част от времето си за подготовка, било то музикална и каквато и да е на тази тема. Имаше ясен план, който се следваше стъпка по стъпка и беше много креативно и хубаво. Препоръчваме с 2 ръце, няма да съжалявате.
5/5
Невена Славова
младоженци
Най-добрият избор, който можете да направите за диджей. Стоян направи купонът на нашата сватба незабравим! Изключително сме щастливи, че избрахме него, защото Стоян е страхотен професионалист и най-важното влага изключително много персонализация във всичко което прави!
5/5
Соня Младенова
младоженци
Хора, това е един от най-добрите професионалисти в сферата, които познавам. Истината е, че също така е човек с главно "Ч". Работи с много хъс и голямо сърце. От личен опит се уверих в това. Силно го препоръчвам.
5/5
Теодор Минчев
друго събитие
Диджей с огромен опит в озвучаването на събития от всякакво естество. Препоръчвам!
Scroll to Top