Ето как изглеждат двойките, на които DJ Стоян Стоянов еМоже би търсите: dj за сватба, dj za svatba, svatben dj, сватбен диджей цени, сватбен dj водещ София, DJ за сватба мнения и отзиви...

Да изберете вашия сватбен DJ водещ е като да намерите ритъма на любовната си история. Избирате човекът създаващ моментите, синхронизиращи се с ритъма на сърцата ви.

Диджейът за сватбата ви превръща празника в симфония от радост и усмивки. Обръщайки се към диджей Стоян Стоянов за сватбен DJ, се обръщате към маестрото, който ще оркестрира незабравими спомени с половинката ви и вашите гости.

Атмосферата в сватбения ден

“В ролята на сватбен диджей и дисководещ с над 18 години опит зад пулта, във вашия сватбен ден, аз съчетавам страстта си към музиката с индивидуалния си подход, за да превърна сватба ви в незабравимо преживяване!

С толкова опит зад гърба си, съм израстнал в съзнателен професионалист, който добре знае как да флиртува с цялата компания. Очаквайте артистичен подход и душа във всяка нота, всеки танц, всяка усмивка и всеки момент.”

Когато е зад пулта и микрофона в сватбения ден

Диджей Водещият за моята сватба

Опитният сватбен DJ е от голямо значение за сватбата ви и сватбените ритуали. Сватбеният диджей играе ключова роля за успешното протичане на тържеството.

Не всеки може да се справи със задачата да бъде сватбен дисководещ. Диджейът трябва да е запознат с ритуалите и игрите, свързани със сватбеното тържество, да е запомнил изискванията на двойката и реда на ритуалите, както и да умее да развесели всяка компания.

DJ za svatba svatben dj

Добрият сватбен дисководещ може да даде полезни съвети още по време на предварителните срещи със сватбената двойка, където заедно да обсъдите сценария на събитието.

Професионални DJ услуги за сватбата ви

Да си DJ на сватба е нещо повече от просто пускане на музика и работа с пулта. Това е създаване на атмосфера – незабравимо преживяване за вас и вашите гости. Опитният сватбен диджей, адаптивно задава правилния тон, съобразен с всяка ситуация.

Той води събитието и поддържа ангажираността и настроението на всички по време на тържеството. Добрите сватбени дисководещи, знаят кога да внесат енергия в залата и как постепенно да я превърнат в нежен блус, в правилния момент.

dj za svatba - сватбен дисководещ

Така всеки момент се чувства естествен и приятен. Превърнете сватбата си от “събиране на близки и приятели” до истински незабравим празник на любовта, танците и щастието. Доверете се на опита на DJ Стоян Стоянов, за да направите вашия специален ден завинаги бележит!

DJ За Сватба и дисководещ в град София

“Имате нужда от Сватбен DJ в град София? Аз съм човекът, който ще ви осигури приятно прекарване на сватбеното тържество! Разполагам с осигурен превоз и мога да пътувам до всяка точка в цяла България. За клиенти си предлагам допълнителни услуги като безплатен транспорт в рамките на София и специални ангажименти за транспорт до други градове, които се договарят индивидуално. “

Озвучаване на сватби до всеки град в България

Можете да поръчате услугите ми за професионално озвучаване на сватба, както в големите градове като София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Русе, Плевен и Стара Загора, така и в малките като Петрич, Добрич, Сливен, Шумен, Петник, Благоевград, Ямбол, Ловеч, Дупница, Търговище, Разград, Хасково, Горна Оряховица, Лом, Троян, Чирпан, Пещера, Козлудуй, Трявна, Разлог и други.

Изберете диджейът за сватбата си във всеки град

Сватбеният диджей пътува до всички тези градове, осигурявайки музикално озвучаване и атмосфера за най-специалните моменти на вашето тържество! ❤️

Редовно пускам музика и водя сватби в Приказната Градина в Елин Пелин, Ресторант Корията на Околовръстен път, Ресторант Лебед в Панчарево, Вила Екатерина в село Костадинкино, Пирин Голф & Кънтри Клуб в Разлог, Хотел Правец в град Правец и Галени градини в с. Войнеговци, където съм имал множество незабравими участия. Целта ми е да осигуря гладко и безпроблемно обслужване, за да може вашето тържество да протече по вода и да е изпълнено с удовлетворение от началото до самия край.

Безплатен и интуитивен сватбен уеб сайт

Младоженците, които ми се доверят, ще получат включен в цената красив и елегантен сватбен уебсайт, достъпен само за тях и техните гости. Освен информативна цел, за място на събитието, датата и текстът на поканата – уеб страницата ви ще има удобна форма, която вашите гости попълват. Така вие предварително ще получите на e-mail цялата необходима информация за присъстващите, техните предпочитания за меню в ресторанта, информация за техните половинки и още много!

От своя страна – аз, в ролята си на DJ за сватбата, ще получа техните музикални поздрави, пожелания и предложения за изненади. Модерните времена направиха сватбените покани дигитални. Осъзнавам това и именно поради тази причина, помагам на всяка двойка да достигне до гостите си, като спести от хартиени покани. Ето къде може да разгледате пример за безплатните сватбени онлайн покани. Съществуват и възможности за напълно индивидуален дизайн или промени в текущия.

Сватбени пакети

Сватбен DJ - цени и готови ценови пакети

1249 лв

ПАКЕТ "БРОНЗ" ЗА СВАТБЕНИ СЪРЖЕСТВА
Какво е нужно да осигурите вие?
  • Нощувка за целият екип: При събития над 50 км от София, ако метеорологичните условия не позволяват екипа да се прибере.
  • 1 брой хранене за всеки от екипа: Когато не е нужна нощувка и закуска (обикновено 1) .

1449 лв

ПАКЕТ "СРЕБРО" ЗА СВАТБЕНИ СЪРЖЕСТВА
Какво е нужно да осигурите вие?
  • Нощувка за целият екип: При събития над 50 км от София, ако метеорологичните условия не позволяват екипа да се прибере.
  • 1 брой хранене за всеки от екипа: Когато не е нужна нощувка и закуска (обикновено 1) .

1749 лв

ПАКЕТ "ЗЛАТО" ЗА СВАТБЕНИ СЪРЖЕСТВА
Какво е нужно да осигурите вие?
  • Нощувка за целият екип: При събития над 50 км от София, ако метеорологичните условия не позволяват екипа да се прибере.
  • 1 брой хранене за всеки от екипа: Когато не е нужна нощувка и закуска (обикновено 1) .
Разберете повече
Споменете как стигнахте до мен, за да получите безплатен комплимент!
Мнения на клиенти
  DJ Стоян е различен от всички други DJ за сватба, за които сте чували в интернет (DJ Ivcho, Philipoff Events, DJ Емил Живков, Парти агенция Феличита, DJ и Сватбен водещ Ивайло Близнаков, JM Party Team, Иван Николов-Djovani, Водещ Анелия Азманова и DJ Пламен, Dj Даниел Минков и DJ Jimi Върбанов, DJ Влади Мичев, DJ Иво Николаев, DJ Стамби, DJ Дани, DJ Теодор Минчев, DJ Венци, DJ Злати, DJ Пламен, Digital Sound, DJ Майли, DJ Хорхе, DJ Дидо, DJ Миро, Sound Studio Палашев). Това е така, защото той е неуморен и се отличава, работейки с внимание към детайла. Стоян Стоянов е най-търсеният и предпочитан dj za svatba от младоженците в София и България. Уверете се сами от мненията и отзивите на неговите клиенти.
Scroll to Top