DJ Стоян Стоянов

Скъпи любители на музиката, скъпи приятели и гости на моя уеб сайт, oт 1993-та година се впускам в ритми и емоции с най-различен репертоар, за да видя вашите усмивки!

Независимо дали става въпрос за сватби, абитуриентски балове, малки семейни събирания, фирмени партита, рождени дни или годишнини, благодаря, че ми се доверихте да бъда част от вашите специални моменти!

Позволете ми да ви разкажа за вълнуващата музикална пътека, която продължава да се разгръща пред очите ми и в сърцата на всички, които се докоснат до преживяването ни.

Развитието ми като диджей

През годините умението ми да се адаптирам към различни атмосфери и вкусове не спира да се развива. Често хората ми споделят, че умея да усещам енергията им и да разбирам желанията им. Моят музикален арсенал е океан от вълнуващи песни, който постоянно се разнообразява с нови ритми и мелодии, готови да ви отведат на незабравимо пътешествие. Без значение дали се нуждаете от луди танци и забава, уютно семейно събиране или баланс между двете. Винаги откривам нови начини да ви докосна чрез музиката.

В началото на 90-те години, музиката беше моят свят. Въпреки че не бях мотивиран единствено финансово , моята страст към нея, ме водеше към събиране и слушане на различни музикални стилове. Желание ми беше да бъда безкрайно добър диджей, вдъхновен от най-добрите DJ-и.

Пътят ми през годините

След години отдаденост, моето хоби се превърна в професия, а аз създадох една от най-големите и подредени музикални фонотеки в България.

Първите ми стъпки в диджейството

През 1993-та година, на 15-годишна възраст, изпитах насладата от първите си професионални изяви зад DJ пулта. В следващите години, озвучавах и водех в различни дискотеки, на тържества и концерти, развивайки се и растейки с моята страст.

Опитът ми като клубен и парти диджей

 • Резидентство в Нощния Живот:
  • Работа като резидент DJ в над 50 клуба до 2002-ра година.
  • Обичайната ми програма включваше работа в два или три клуба в един ден.
  • Освен клубната сцена, озвучавах и частни и фирмени събития.
  • През тези 6 години проведох над 3000 тържества, включително със сватби и кръщенета.
 • Преориентация към Събития:
  • От декември 2002-ра година се фокусирах единствено върху частните и фирмени събития.
  • За над 18 години организирах над 3000 събития, като броят им продължава да нараства.
  • Различни социални групи и фирми останаха доволни от професионализма ми и индивидуалния подход към тях.

Аз и брат ми

Споделям тази страст не само със своите клиенти, но и с брат ми, Иво Стоянов. Нашата обща мечта се превърна в реалност, когато заедно съумяхме да създадем една уникална симбиоза, която ни позволява да работим заедно като един екип. В същото време, зашазихме нашите индивидуалности, но взаимно развихме стиловете си!

Обичам предизвикателтвата и конкуренцията, когато има такава!

Предизвикателствата на работата зад пулта и на частни и фирмени събития ме вдъхновяват да се развивам постоянно. От 2002-ра година, реших да се фокусирам предимно върху тези събития, които ме предизвикваха. Все още съм в тясно сътрудничество с някои заведения, осигурявайки им помощ при необходимост от DJ или оборудване.

Използването на микрофон в точната доза

Използването на микрофона е изкуство, което изисква прецизност и баланс. Знам, че всяко събитие е уникално и има своите специфични изисквания. Независимо дали предпочитате по-официален стил или по-неформална атмосфера, аз съм тук, за да се адаптирам към индивидуалните ви желания.

Правилник и Етичен Кодекс на DJ Стоян Стоянов

1. Честност и Откритост:
Взаимоотношенията с клиентите са от първостепенно значение за мен. Аз стриктно спазвам предварително определените правила и етичен кодекс и се отказвам от събития, които не отговарят на тези стандарти.

2. Професионализъм и Откази:
Не поемам събития, които не мога да обслужа, като се стремя да предложа най-доброто за вас и вашите гости.

3. Подготовка и Разбиране:
Отделям време за подготовката и се информирам предварително за всички изисквания на организаторите преди началото на събитията.

4. Стил и Плейлист:
При избора на облекло, съставянето на плейлист, и сценарий за събитието, обръщам внимание на вашите желания и предпочитания, като винаги се съобразявам със стила на събитието.

5. Поведение и Взаимодействие:
Дори да се закачам, за да поддържам огъня на събитието, винаги спазвам добрия тон и никога не преминавам границите на умереността.

6. Разнообразие и Внимание:
Стремя се да предложа разнообразие в музикалния репертоар и да привлека вниманието на всички присъстващи, като обръшам внимание и на тези, които не участват в танците.

7. Техническа Подготовка:
Информирам се предварително за мястото на събитието и необходимото оборудване. Проверявам техниката си я поддържам изправна. В случаи на аварийни ситуации съм се погрижил да осигуря план “Б”!

8. Спазване на срокове и Договори:
Договарям условията си ясно, като ако се наложи съм готов да се адаптирам към промени в обстоятелствата.

9. Прозрачност и Професионализъм:
Осигурявам документи за плащане и изготвям сценарий за събитието. Стремя се към прозрачност и яснота във всички комуникации.

10. Уважение към Личната Интимност:
Разбирам важността на личната интимност и не разпространявам снимки и видео от събитията, ако клиентите не желаят това.

Този етичен кодекс служи като основа за моята работа и ангажираност към вас, моите клиенти, за да осигуря незабравимо и безпроблемно преживяване на вашето специално събитие!

Професионално диджей оборудване

През годините, аз и брат ми набавихме значително количество оборудване, което непрекъснато подобряваме и обновяваме. Всеки ден се стремя да предоставям на клиентите максимално лично внимание и перфектно подредени музикални селекции.

Моята мисия

Целта ми е всеки клиент да получи не просто услуга, а специално и индивидуално преживяване, което да запомни завинаги. Стремежът ми е да предложа не просто забавление, а истинско изживяване, което да надмине очакванията на всеки един от тях.

Разберете повече
Споменете как стигнахте до мен, за да получите безплатен комплимент!
Scroll to Top